Ако не можете да најдете решение за вашите проблеми во нашата База на знаења, можете да поднесете тикет со избирање на соодветниот сектор подолу.


 پشتیبانی فنی

سوالات و مشکلات فنی هاست ، سرور و وبسایت

 واحد فروش

سوالات پیش از خرید

 پشتیبانی دامنه

سفارش، تمدید و پشتیبانی دامنه

 واحد اداری و تمدید قرارداد

واحد اداری/تمدید قرارداد/نامه نگاری

 واحد اپلیکیشن

واحد طراحی نرم افزارهای اندروید

 واحد نمایندگان

امور نمایندگان هاست/دامنه/پیامک

 واحد طراحی و توسعه

طراحی و توسعه وبسایت / نرم افزار / ربات

 واحد شکایات

ارتباط با مدیرعامل واحد حامی مشتریان